carrie bradshaw

Posted by little drop of poison | Posted in | Posted on 01:11


facebook güzel birşey. tez konunuz olan ırak türkleriyle ilgili grupları tararken bir anda kendinizi
ülkenin doğu illerindeki aşiretlere merakla bakarken bulabilir, daha sonra buradan amerika'ya geçip, sadece kan bağıyla (evlilikle bile değil) aileden olan sicilyalıların, godfather geyikleriyle dolu duvar yazılarını okuyabilirsiniz.

uykusuzluksa kötü birşey. gecenin 2:45inde, ışıklar kapalıyken hangimiz daha çok vızz sesi çıkartabiliriz diye birbiriyle yarışan besili sivrisineklere kafayı takmanıza yol açar, daha çok uykunuz kaçar. önce tez savunmanızda nelerden bahsedeceğinizi düşünürsünüz, zorlayıcı sorulara şıp diye verilecek cin cevaplar gelir aklınıza, ama bu cevaplar nedense gerçek hayatta hiç de öyle şıp diye ortaya çıkmazlar, sonra bu düşündüklerinizi tekrar tekrar düşünürsünüz. geleceğe dair planlar yaparsınız. genelde uykusuzluk buna yarar. ileriye dönük, aslında hiçbir zaman yapılmayacak dahiyane fikirler gelir aklınıza. insanlara cömertsinizdir o dünyada, hediyeler vermeyi düşünürsünüz size iyilik yapanlara, veya avaz avaz, hiç cimrilik etmeden bağırırsınız sinir olduklarınıza.


o sıralar takıldığınız dizideki karakter gibi olmak istersiniz. tam olarak değil hayır, size uygun yanlarıyla onun gibi olmak istersiniz. yazar olmak istersiniz mesela, insanların uzaktan görünce yüzünde tebessüm belirten, "iyi ki siz varsınız" denen, uğruna kocaman partiler verilen yazarlardan. sonra tek eksiğinizin bir kadeh kozmopolitan olmadığını farkedersiniz ve kendinizi bir nebze tatmin edebilmek için sinematografik hayatınızla klavyenin karşısına geçip aslında tarzınız da olmayan bir yazı yazmayı denersiniz. aslında yazılmayı bekleyen sizin tarzınız başka yazılar bilgisayarın tozlu klasörlerinde tekrar açılmayı bekliyordur. ama açmazsınız. sorgulamazsınız. nasıl ki muhtemelen son dönemlerde yaşadığınız stresten kaynaklanan kolunuzdaki benimsi şeyin iyi huylu mu yoksa kötü huylu mu olduğunu sorgulamak istemiyorsanız, sizi günün birinde o partili yazarlardan biri haline getirmeye aday hikayenizi neden açıp bir türlü bitirmediğinizi de sorgulamak istemezsiniz. zaten yazarın dediği gibi istemezseniz istemezsiniz.

e iyi geceler.

Comments (0)